Bademli İlkokulu

WEB https://bademliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : BADEMLİ MAH. BADEMLİ KÜME EVLERİ BADEMLI ILKOKULU BLOK NO 55 DİCLE / DİYARBAKIR
VİZYON : • Bademli Köyü Bademli İlkokulu olarak istiyoruz ki, • Okulumuzda, Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmeli. • Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmeli. Bizlere inanmalı ve destek olmalı. • Okulumuzda, hem öğretmenler,hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmalı. • Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olup, doğruları yaptıklarında alacakları yanıttan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. • Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. • Okul ortamında ve her yerde, herkes" kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapma" ilkesine uysun. • Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. • Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.
MİSYON : Bademli Köyü Bademli İlkokulu olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım ,bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak,için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ
BAŞARILAR : 0

Saatler :
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : Soba
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine Uzaklık 23 km. İl Merkezine Uzaklık 65 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :